Basketettan Norra 2015

Basketettan under 2015 har varit väldigt spännande. Solna,Uppsala,Future och Central spelade bäst och kom vidare till Superettan. Alla lag har verkligen gett sitt allra bästa och spelat väldigt bra det har varit ett spännande år med mycket motgångar och återhämtningar.

Spelarna i Basketettan Norra

Några spelare som verkligen har gjort bra ifrån sig är Nicholas A Smith, Johan Westerlund, Jonas Ehlde, Richard Hartman och Mattias Markusson.

Nicholas A Smith som är rankad 1a har gjort ett riktigt bra jobb. Han har ett snitt på 26 poäng och är en riktig målskytt. Han spelar som center i Solna Vikings.

Johan Westerlund som är rankad 2a spelade riktigt bra under 2015 han spelar som Guard och har ett snitt på 24.1 poäng. Han spelar i KFUM centrals.

Jonas Ehlde rankad 9a är en viktig person för Norrort. Han är deras poäng makare och snittar på 19.3 poäng. Han spelar som guard i Norrort.

Richard Hartman rankad 29. Spelar som forward med ett snitt på 15.7 poäng och 8.9 på returer. En viktig spelare som har gjort bra ifrån sig under 2015. Han spelar i Alvik basket.

Mattias Markusson rankad 18, Har ett snitt på 17.2 poäng och hela 12.4 returer. En riktigt bra center som spelar i KFUM Jämtland.

Resultat för Basketettan norra 2015

 1. Solna Vikings
 2. KFUM Uppsala
 3. LF Future
 4. KFUM Central
 5. Alvik Basket
 6. Järfälla Basket
 7. KFUM Blackeberg
 8. KFUM Jämtland
 9. KFUM Fryshuset Basket
 10. BG Luleå
 11. Norrort
 12. Orongo Dragons

Välkommen

Välkommen till www.basketettan.se.

Facebook

Senaste inlägg